Skip to content

Het verhaal van Jolanda

Mijn dochtertje wordt aankomende donderdag 5, maar afgelopen donderdag kwam ze met een “schuin” gezichtje uit de klas. De juf hield me aan en wees me erop. Ik had in de ochtend niets gemerkt en ben direct naar de huisarts gerend. Zwemles is voorlopig afgezegd en het partijtje voor haar verjaardag is vooralsnog “veilig”. Ik denk dat het leed voor haar alleen maar groter wordt als ik dat ga afzeggen.

Ik heb het zelf ook gehad jaren en jaren geleden en moest toen ook aan de medicijnen. Toeval dus (of toch niet). Maar voorlopig moet ze na nu 3 keer teruggekomen te zijn bij de dokter nog een poosje 1 keer per week komen. Vrijdag moet ze weer en dan iedere week. De arts heeft wel kontakt opgenomen met een kinderarts maar rust moet het gaan doen.

Toevallig heeft mijn man in de zomer herpes op zijn oog gehad en ik lees nu dat herpes hier ook weer de oorzaak van kan zijn. ?!?!?! Ze krijgt haar oog wel dicht maar niet helemaal, we maken al een beetje grapjes dat ze aan de botox is. Maar ik hoop wel dat het helemaal over gaat.

De dokter had nog nooit zo’n jong patiëntje ermee gehad. Zijn er meer mensen die ervaring hebben op zo’n jonge leeftijd??

Update 3 juli 2006

Mijn dochterje is heel erg vooruit gegaan na een behandeling bij een osteopaat.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top

Gratis Consult

Schrijf je in voor een gratis consult van 15 minuten bij een van onze partners.

Schrijf je in voor een gratis consult