Skip to content

Het verhaal van Henny

Even wat gegegevens van mij: ik ben een man van 49 jaar, getrouwd en 3 kinderen. Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: sinds 16 februari 2004 heb ik ook de ziekte van Bell.

Dit merkte ik 15 febr. 2004 tijdens het feest van mijn ouders ( 65 jaar getrouwd ). Bij het eten proefde ik weinig aan de rechterkant. Niet verder op gelet, maar maandag 16 februari 2004 leek het wel of ik mijn oog niet kon sluiten. Ik ging eens even voor de spiegel staan en zag tot mijn verbazing dat mijn mond ook scheef stond.

Hierna meteen een afspraak gemaakt bij de dokter, en deze constateerde direct de paralyse van Bell. Nu ben ik thuis en moet alles maar verder afwachten, ik heb wel oogdruppels en zalf gekregen en ook pleisters met horlogeglas. Dit alles vind ik zelf zeer vervelend, maar alleen met rust ???? zal het moeten genezen.

Volgens de dokter zal het in mijn geval toch iets met stress te maken hebben. Ik heb namelijk in de week daarvoor een nogal vervelende situatie thuis gehad, die nu gelukkig opgelost is. Graag wil ik ook van andere mensen vernemen of ik misschien nog andere onderzoeken moet of zal laten doen. Nu lees ik op de website dat voetreflexzone therapie een goede uitwerking zou hebben op deze ziekte.

Verder was ik ook heel blij dat ik diverse verhalen op de website gelezen heb. Ik denk nu alleen nog maar aan herstellen en zal in de toekomst mezelf toch wat meer moeten ontzien van de huisarts. Met de therapeute die haar broer heeft behandeld met de voetreflexzone therapie wil ik graag in kontakt komen als dat mogelijk is.

Met vriendelijke groet,
Henny Twaalfhoven

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top

Gratis Consult

Schrijf je in voor een gratis consult van 15 minuten bij een van onze partners.

Schrijf je in voor een gratis consult